Galeria

a
Zdjęcie poziome wykonane frontalnie, na którym została ujęta część ekspozycji w przestrzeni wystawienniczej. Pomieszczenie jest delikatnie przyciemnione a głównym źródłem światła są zawieszone na ścianach podświetlane, kwadratowe plansze z umieszczonymi na nich napisami i fotografiami. Przed nimi zostały ustawione podłużne, prostokątne, białe pufy – nad każdą znajduje się lampa z szerokim, białym kloszem. Wzdłuż ścian pomieszczenia, które umiejscowione są frontalnie oraz po prawej stronie widza, mniej więcej na ⅓ ich wysokości, biegnie cienka, czerwona linia. Po przekątnych jasnoszarej podłogi wyklejono także cienkie linie, jednak w kolorze zielonym. Biała ściana po lewej stronie widza została pokryta niebieskim rombami.
a
Zdjęcie poziome wykonane frontalnie, na którym znajduje się biała ściana z wyklejonymi niebieskim rombami. Figury zostały rozmieszczone w sposób niesymetryczny, wzdłuż osi pionowych. Na ich środku znajdują się białe napisy w prostym froncie.
a
Zdjęcie poziome, na którym w perspektywie diagonalnej została ujęta część ekspozycji w przestrzeni wystawienniczej. Pomieszczenie jest delikatnie przyciemnione, a jedna ze ścian obwodowych została wyklejona niebieskim rombami rozmieszczonymi w sposób niesymetryczny, wzdłuż osi pionowych. Na środku figur zostały umieszczone białe napisy w prostym froncie. Przed nią zostały ustawione podłużne, prostokątne, białe pufy – nad każdą znajduje się lampa z szerokim, białym kloszem. Po przekątnych jasnoszarej podłogi wyklejono cienkie linie w kolorze zielonym.
a
Zdjęcie poziome wykonane frontalnie, na którym została ujęta część ekspozycji w przestrzeni wystawienniczej. Na ścianie znajdującej się po prawej stronie widza został zawieszony podświetlany, kwadratowy lightbox z umieszczonymi na nim napisami i fotografiami.  Dodatkowo, wzdłuż ściany, na której się znajduje, mniej więcej na ⅓ jej wysokości, biegnie cienka, czerwona linia. Biała ściana naprzeciwko widza została pokryta niebieskim rombami rozmieszczonymi w sposób niesymetryczny, wzdłuż osi pionowych. Po przekątnych jasnoszarej podłogi wyklejono także cienkie linie, jednak w kolorze zielonym.
a
Zdjęcie poziome wykonane frontalnie, na którym znajduje się zbliżenie na duży, podświetlony lightbox. Został on pokryty tekstem oraz różnymi rysunkami. Dominuje na nim pozioma grafika znajdująca się po prawej stronie, na której ukazano w sposób schematyczny triadę sposobów odczuwania: organic seansing, machinic sensing i symbolic sensing. Poprzez wzajemne połączenie powstał trójkąt, w którego wnętrzu i na ramionach umiejscowiono rysunki wykonane ołówkiem m.in. dłoni, ludzkiej gałki ocznej, czy ośmiornicy. Wzdłuż ściany, na której został zawieszony lightbox, na ⅓ jej wysokości, biegnie cienka, czerwona linia.
a
Zdjęcie poziome, na którym w perspektywie diagonalnej została ujęta część ekspozycji w przestrzeni wystawienniczej. Pomieszczenie jest delikatnie przyciemnione a głównym źródłem światła są zawieszone na ścianach podświetlane, kwadratowe lightboxy z umieszczonymi na nich napisami i fotografiami. Przed nimi zostały ustawione podłużne, prostokątne, białe pufy – nad każdą znajduje się lampa z szerokim, białym kloszem. Wzdłuż ścian odwodowych pomieszczenia, mniej więcej na ⅓ ich wysokości, biegnie cienka, czerwona linia. Po przekątnych jasnoszarej podłogi wyklejono także cienkie linie, jednak w kolorze zielonym.
a
Zdjęcie poziome wykonane frontalnie, na którym została ujęta część ekspozycji w jasnej przestrzeni wystawienniczej. Pomieszczenie jest delikatnie przyciemnione a głównym źródłem światła są zawieszone na ścianach podświetlane, trzy kwadratowe lightboxy z umieszczonymi na nich napisami i fotografiami. Przed nimi zostały ustawione podłużne, prostokątne, jasne pufy – nad każdą znajduje się lampa z szerokim, białym kloszem. Wzdłuż ścian odwodowych pomieszczenia, mniej więcej na ⅓ ich wysokości, biegnie cienka, czerwona linia. Po przekątnych jasnoszarej podłogi wyklejono także cienkie linie, jednak w kolorze zielonym.
a
Zdjęcie poziome, na którym w perspektywie diagonalnej została ujęta część ekspozycji w przestrzeni wystawienniczej. Pomieszczenie jest delikatnie przyciemnione a głównym źródłem światła są zawieszone na ścianach podświetlane, kwadratowe lightboxy z umieszczonymi na nich napisami i fotografiami. Wzdłuż ścian odwodowych pomieszczenia, mniej więcej na ⅓ ich wysokości, biegnie cienka, czerwona linia. Po przekątnych jasnoszarej podłogi wyklejono także cienkie linie, jednak w kolorze zielonym.
a
Zdjęcie poziome wykonane frontalnie, na którym znajduje się zbliżenie na duży, podświetlany lightbox. Po jego prawej stronie znajduje się kolumna tekstu z małymi, czarno-białymi zdjęciami, natomiast po lewej stronie umieszczono telewizor z wyświetlanym videoartem. Uchwycona klatka filmu przedstawia klęczącego, na różowym podłożu, młodego mężczyznę w niebieskim kombinezonie. Wzdłuż ściany, na której został zawieszony lightbox, na ⅓ jej wysokości biegnie cienka, czerwona linia.
a
Zdjęcie poziome wykonane frontalnie, na którym znajduje się zbliżenie na duży, podświetlany lightbox. Po jego prawej stronie znajduje się kolumna tekstu z małymi, czarno-białymi zdjęciami, natomiast po lewej stronie umieszczono telewizor z wyświetlanym videoartem. Uchwycona klatka filmu przedstawia zbliżenie na białą tablicę magnetyczną. Jest ona pokryta czarno-niebieską plątaniną strzałek, linii oraz odręcznymi napisami w języku angielskim (przypominają one chaotycznie wykonane notatki w czasie dyskusji). Wzdłuż ściany, na której został zawieszony lightbox, na ⅓ jej wysokości biegnie cienka, czerwona linia.
a
Zdjęcie poziome, na którym w perspektywie diagonalnej została ujęta część ekspozycji w przestrzeni wystawienniczej. Pomieszczenie jest delikatnie przyciemnione a głównym źródłem światła są zawieszone na ścianach podświetlane, kwadratowe lightboxy z umieszczonymi na nich napisami i fotografiami. Wzdłuż ścian odwodowych pomieszczenia, mniej więcej na ⅓ ich wysokości, biegnie cienka, czerwona linia. Po przekątnych jasnoszarej podłogi wyklejono także cienkie linie, jednak w kolorze zielonym.
a
Zdjęcie poziome wykonane frontalnie, na którym została ujęta część ekspozycji w przestrzeni wystawienniczej. Pomieszczenie jest delikatnie przyciemnione a głównym źródłem światła są zawieszone na ścianach podświetlane, kwadratowe lightboxy z umieszczonymi na nich napisami i fotografiami. Przed nimi zostały ustawione podłużne, prostokątne, białe pufy – nad każdą znajduje się lampa z szerokim, białym kloszem. Wzdłuż ścian pomieszczenia, które umiejscowione są frontalnie oraz po prawej stronie widza, mniej więcej na ⅓ ich wysokości biegnie cienka, czerwona linia. Biała ściana po lewej stronie widza została pokryta niebieskim rombami. Po przekątnych jasnoszarej podłogi wyklejono także cienkie linie, jednak w kolorze zielonym.
aaaaaaaaa